Phone

+45 28607846

Email

kontakt@je-massage.dk

Opening Hours

Man. - fre.: 8.00 - 18.00, lør. 8.00 - 16.00

Hvorfor tilbyde massage til medarbejderne?

Massageordninger i virksomheder er efterhånden udbredt i hele Danmark. Og det er der en god grund til. Mange har nemlig erfaret, at en massageordning ikke er en omkostning, men derimod en investering, der både giver gevinst på medarbejdertilfredsheden og besparelser på bundlinjen.

Massageordninger er meget populære blandt medarbejderne, som oplever øget trivsel og glæde – både på arbejdet og i fritiden. De opfatter det som en stor fordel, at de kan blive behandlet i arbejdstiden og ikke skal finde tid til behandling i en ofte presset hverdag. Skal de det, er konsekvensen ofte, at de slet ikke bliver behandlet, og at små skavanker vokser sig større og ender i mistrivsel og sygedage.

Økonomisk kan det også mærkes i virksomheden. Medarbejdere, der trives og ikke har ondt i nakken, skuldrene, lænden eller døjer med spændingshovedpine, præsterer bedre og er mere effektive – til glæde for sig selv og deres arbejdsgiver. Og bliver udfordringer i muskler, sener, led og bindevæv løbende behandlet og forebygget, så resulterer det i færre sygedage.

Derfor kan de fleste, der har haft en massageordning, som ovenikøbet er fradragsberettiget, skrive under på, at det er en lille investering med stor effekt.

Skræddersyet løsning

JE Massage har stor erfaring med virksomhedsmassage og tilbyder ordninger til virksomheder, uanset om I har flere hundrede eller ganske få ansatte. Det kan vi, fordi ordningen er meget fleksibel og bliver skræddersyet fuldstændigt til den enkelte virksomhed.

Behandling i virksomheden

Den mest udbredte ordning er, at JE Massage kommer ud til virksomheden på nogle faste ugedage med briks og olie og behandler medarbejderne.

Behandling i klinikken

En anden mulighed er, at medarbejderne kommer til klinikken i Hillerød og bliver behandlet. Det kan kombineres med, at virksomheden har et fælles klippekort, som behandlingerne trækkes fra, eller at den enkelte medarbejder har sit eget klippekort.

Frit valg

Endelig kan de to kombineres, så der både tilbydes behandlinger i virksomheden og medarbejderne også har mulighed for at blive behandlet i klinikken.

Virksomheds- og/eller medarbejderbetalt

Der findes også forskellige varianter over, hvordan udgiften til behandlingen fordeles mellem virksomhed og medarbejdere. Nogle virksomheder betaler for både arbejdstid og behandling, andre betaler arbejdstiden, mens medarbejderen betaler hele eller en del af behandlingen.

Kontakt os

Der er således mange muligheder, når en ordning skal sættes sammen. Så kontakt os, og lad os drøfte, hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov.