Phone

+45 28607846

Email

kontakt@je-massage.dk

Opening Hours

Man. - fre.: 8.00 - 18.00, lør. 8.00 - 16.00

I klinikken kan du få massage i det centrale Hillerød kun ca. 600 meter fra Slotsarkaderne, Hillerød Station og Royal Stage. Klinikken ligger i det fredelige villakvarter på Godthåbsvej og er indrettet i kælder med egen indgang, venterum og toilet. Behandlerrummet er stort og rummeligt med god plads til at udføre tests, øvelser og behandlinger i forhold til dine udfordringer.

Der er gratis parkering lige ved klinikken. Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, så vær opmærksom på, at der er en trappe til klinikken.

I klinikken tilbyder jeg en lang række behandlingstyper og -teknikker inden for massage og musculupati. Du kan fx få en afslappende fuldkropsmassage, der løsner muskelspændinger i hele kroppen og gavner kredsløbet eller en anti-stress behandling, der virker afslappende gennem en bearbejdning af nervesystem, muskelspændinger og kredsløb. Har du specifikke udfordringer i form af overbelastninger og skader, kan du vælge musculupati eller sportsmassage, der har fokus på den specifikke problematik, du måtte have fx spændingshovedpine, musearm, ondt i skuldre og nakke, smerter/hold i lænden, overbelastningsskader, forstrækninger etc.

Klik her for at læse om de behandlinger, du kan vælge imellem.