Phone

+45 28607846

Email

kontakt@je-massage.dk

Opening Hours

Man. - fre.: 8.00 - 18.00, lør. 8.00 - 16.00

Jeg hedder Jan og er indehaver af JE Massage. Jeg er uddannet Musculupat® fra AM Academy, en af Danmarks ældste massageskoler. Jeg arbejder fuld tid som massør, hvilket betyder, at jeg udfører 1.600-1.800 behandlinger om året.

Min interesse for massage kommer fra mange år i både idræt og erhverv. Jeg har selv dyrket eliteidræt en stor del af mit ungdoms- og voksenliv og desuden været træner for børn, voksne og ældre. Samtidigt har jeg haft en erhvervskarriere, hvor jeg i over 20 år har arbejdet med marketing i den finansielle sektor.

Både i idrætten og i erhvervslivet har jeg oplevet, hvordan større eller mindre skader, overbelastninger og ubalancer gør, at mennesker mistrives og ikke fungerer eller præsterer så godt, som de ellers ville være i stand til. Eller at det ligefrem ender i sygemeldinger. Noget jeg også har prøvet på egen krop.

Om det er smerter i nakke, skuldre eller lænd, hovedpine eller en musearm, så hindrer det os i at være friske og trives 100 %. Vi kan ikke være den bedste version af os selv og får hverken det bedste ud af tiden på arbejdet eller i fritiden med familie og venner. Det påvirker vores livskvalitet.

Vi skal få det bedste ud af den tid, vi har, derfor er det blevet min passion at hjælpe mine klienter med at blive smertefri og genvinde livskvaliteten.

Velkommen hos JE Massage!

Jan Enevoldsen, Musculupat®

Uddannelse

  • RAB-registreret, Dansk Behandlerforbund (2022)
  • Musculupat®, AM Academy (2022)
  • Lægeeksamineret Sportsmassør, AM Academy (2021)
  • Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, AM Academy (2020)

Hvad er en Musculupat®?

Uddannelsen som Musculupat® er en 2-årig uddannelse, hvor man først uddanner sig til fysiurgisk massør, derefter sportsmassør og til sidst tager et 1-årigt forløb til Musculupat®.

Musculupati® er en ny behandlingsform, der behandler en smerteproblematik ud fra en holistisk tilgang. Som Musculupat® er man specialiseret i at forstå smerteproblematikker i kroppen og sammensætte en målrettet behandling gennem flere forskellige behandlingsteknikker.

Musculupat® er en beskyttet titel, som kun må benyttes af behandlere med denne uddannelse fra AM Academy.

Læs mere om Musculupati® her

Her finder du klinikken


Med adresse på Godthåbsvej 43 ligger klinikken centralt i Hillerød kun 500 meter fra Royal Stage, 650 meter fra Slotsarkaderne og 650 meter fra Hillerød Station. Og kommer du i bil, er der gratis parkering lige ved døren.

Kliniklokalet er stort og rummeligt og har ud over behandlerbriks god plads til at foretage tests af dine udfordringer og afprøve øvelser, du med fordel selv kan arbejde videre med.

Klinikken har toilet og venterum – vær opmærksom på, at der er trapper ned til lokalet.

Betaling

Du kan betale med MobilePay eller kontanter.

Afbestilling

Hvis du bliver nødt til at afbestille en booket tid, skal du ringe eller sende en sms til 2860 7846 eller sende en e-mail til kontakt@je-massage.dk senest 24 timer før behandlingens start. Hvis du afbestiller senere, bliver du opkrævet 50% af behandlingens pris. Hvis du udebliver uden at melde afbud, bliver du opkrævet hele behandlingens pris.